info@ozo.hr ++385(0)49 502 230 ++385(0)49 285 900
Image

O nama

Tvrtka OZO konfekcija nastala je iz malog obiteljskog obrta, a osnovana je 2007. godine. Trenutno imamo 130 obučenih djelatnika za izradu odjevne konfekcije u vrhunski opremljenim proizvodnim pogonima koji se prostiru na 4000 m2.

Specijalnosti naše tvrtke su proizvodnja modne odjeće (jakne, haljine, hlače, kaputi), digitalni tisak pigmentnim i sublimacijskim bojama na tkanini, vezeni amblemi- štik te distribucija promo artikala i zaštitne opreme. Potvrda kvalitete naših usluga i proizvoda su vjerni partneri i kupci s kojima smo ostvarili uspješnu i dugogodišnju suradnju. Od samih početaka pratimo razvoj novih tehnologija te se razvijamo prema potrebama tržišta..

Grad Oroslavje

Grad Oroslavje proteže se na 32 četvorna kilometra i obuhvaća osim samog naselja Oroslavja još i naselja Andraševac, Krušljevo Selo, Mokrice, Slatinu i Gornje Oroslavje. Broji oko 6.500 stanovnika, a status grada ima od 1997. godine dok se ime Oroslavja spominje još početkom 13. stoljeća. Oroslavje je smješteno na prostoru kojeg s južne strane omeđuje Županija zagrebačka, sa sjeverozapadne strane Grad Zabok, sa istočne strane Općina Bedekovčina i Grad Donja Stubica, te s jugoistočne strane Općina Stubičke Toplice, no još graniči s općinama Veliko Trgovišće i Jakovlje. Oroslavje se nalazi na prostoru glavnih cestovnih prometnica, Zapadna Europa, Zagreb, Jadranska obala, Slavonija, a s takvom prometnom povezanošću otvorena su mu vrata gospodarskog, poljodjelskog, turističkog i kulturnog razvoja.

Industrijsko središte

Dolaskom industrijalizacije krajem 30-tih godina 20. stoljeća Oroslavje postaje najveće industrijsko središte u Hrvatskom zagorju ponajviše u području tekstilne industrije. Zajedno s industrijskim napretkom počinje se razvijati bogati društveni, kulturni i sportski život pa je tako prva tekstilna škola na području bivše Jugoslavije osnovana baš u Oroslavju i to 1927. godine.
Oroslavska tekstilna industrija na kojoj je izraslo današnje Oroslavje gotovo više ne postoji, ali naša tvrtka ipak odolijeva takvim tendencijama i već godinama uspješno posluje i širi svoje proizvodne kapacitete, ustrajno radeći na povećanju kvalitete ulaganjem u nove proizvodne procese, tehnologije i usavršavanjem svojih djelatnika.