Informacije

Prodaja

Display sistemi

Naša inovativna rješenja za prezentaciju proizvoda ili usluga privlače pažnju i ostavljaju snažan dojam. Od zastava u obliku pera i suze do zidova od tkanine, naši display sustavi su jednostavni za transport i montažu zahvaljujući kompaktnom dizajnu. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uvjete, izdržljiva i dugotrajna su opcija za upotrebu na otvorenom prostoru.

Učinite svoje
promocije atraktivnima

Jednostavna, ali učinkovita rješenja s kojima događanja na otvorenom dobivaju novu dimenziju.

Zastava - oblik pera

Izvrsno reklamno rješenje za bilo koji događaj na otvorenom – zastava u obliku pera je moderna i dinamična opcija. Upotrebljiva na parkovima, sajmovima, plažama i drugim mjestima, stvara živahnu i zabavnu atmosferu.

Zastava - oblik suze

Zastava u obliku suze je elegantno i moderno reklamno rješenje koje će privući pažnju na svakom događanju na otvorenom. Idealna je za upotrebu na parkovima, sajmovima, plažama i sličnim događanjima.

Promo sistem - Zakrivljeni vrh

Zakrivljeni vrh dimenzije 83 cm x 200 cm dodaje zastavi elegantan i sofisticiran izgled. Ova tekstilna, samostalna konstrukcija je vrlo učinkovita u prenošenju vaše poruke na događanjima na otvorenom, a njezin prilagodljiv dizajn omogućuje da se lako uklopi u bilo koji prostor.

Zid od tkanine

Zid od tkanine je samostalna stojeća konstrukcija koja je “odjevena” u tekstil, pruža mogućnost da stvorite privlačnu pregradu ili tapetu na događanjima na otvorenom. Dimenzije zida od 150 cm x 220 cm omogućuju mu da se istakne svojom veličinom i vizualnim efektom.

Za sve upite stojimo na raspolaganju!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×