Informacije

Prodaja

O nama

Tvrtka OZO konfekcija nastala je iz malog obiteljskog obrta, a osnovana je 2007. godine. Trenutno imamo 130 obučenih djelatnika za izradu odjevne konfekcije u vrhunski opremljenim proizvodnim pogonima koji se prostiru na 4000 m2.
Specijalnosti naše tvrtke su proizvodnja modne odjeće (jakne, haljine, hlače, kaputi), digitalni tisak pigmentnim i sublimacijskim bojama na tkanini, vezeni amblemi – štik te distribucija promo artikala i zaštitne opreme. Potvrda kvalitete naših usluga i proizvoda su vjerni partneri i kupci s kojima smo ostvarili uspješnu i dugogodišnju suradnju. Od samih početaka pratimo razvoj novih tehnologija te se razvijamo prema potrebama tržišta.

Grad Oroslavje. Industrijsko središte.

Dolaskom industrijalizacije krajem 30-tih godina 20. stoljeća Oroslavje postaje najveće industrijsko središte u Hrvatskom zagorju ponajviše u području tekstilne industrije. Zajedno s industrijskim napretkom počinje se razvijati bogati društveni, kulturni i sportski život pa je tako prva tekstilna škola na području bivše Jugoslavije osnovana baš u Oroslavju i to 1927. godine.Oroslavska tekstilna industrija na kojoj je izraslo današnje Oroslavje gotovo više ne postoji, ali naša tvrtka ipak odolijeva takvim tendencijama i već godinama uspješno posluje i širi svoje proizvodne kapacitete, ustrajno radeći na povećanju kvalitete ulaganjem u nove proizvodne procese, tehnologije i usavršavanjem svojih djelatnika.
Godina iskustva
0
Zadovoljnih klijenata
0 +
Kreiranih proizvoda
0 +

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Specijalnost

Specijalnosti naše tvrtke su proizvodnja modne odjeće (jakne, haljine, hlače, kaputi), digitalni tisak te štik.

Točnost

Trudimo se da su svi proizvodi 100% točni prema uputama i željama naših klijenata.

Ekološki prihvatljivo

Brinemo o našem planetu,koristimo materijale i boje koje su na prirodnoj bazi te su ekološki prihvatljivi.

Proizvodi

Sve naše proizvode može te osobno vidjeti kod nas. Dogovori te sastanak.

Za sve upite stojimo na raspolaganju!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×